Op og ned: Kjeldsen slutter som nummer 14 i Marokko

Søren Kjeldsen har haft en blandet uge i Marokko ved European Tour-turneringen Trophee Hassan II.

Efter en birdie på første hul på søndagens afsluttende runde lå danskeren på en delt førsteplads i syv slag under par, men den placering kunne danskeren ikke holde.

Kjeldsen gik søndagen i banens par, og forblev dermed noteret for en samlet score i minus seks.

Det var blot et slag fra føringen inden afsluttende runde, men da alle spillere havde været sidste runde igennem, rakte det kun til en delt 14.-plads for danskeren.

Kjeldsen brillerede ellers med en sjælden eagle på 17. hul, et hul som danskeren har været glad for hele ugen. På de første tre runder lavede Kjeldsen birdie på par fem-hullet.

Efter første og tredje runde lå Søren Kjeldsen med helt fremme, men en anden runde i et slag over par var med til at ødelægge en ellers flot turnering for danskeren.

Skotten Richie Ramsay vandt turneringen med fire slag færre end danskeren.

Ramsay førte sammen med tre andre spillere inden sidste runde, men allerede efter de første seks huller lignede skotten en vinder, da det var blevet til fire birdies.

Her efter fulgte så en bogey og en usædvanlig tredobbelt-bogey, før Ramsay igen fik birdie-maskinen i gang og vandt.

Franske Romain Wattel sluttede et enkelt slag efter Ramsay.

Lasse Jensen og Lucas Bjerregaard sluttede turneringen i henholdsvis fem og otte slag over par. Det var ikke nok til at klare cuttet og være med i weekendens finalerunder.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip