Opel advarer mod kørsel i egne biler

Det kan være farligt at sætte sig bag rattet i en nyere Opel af modellerne Adam og Corsa.

Det oplyser bilgiganten, der efter eget udsagn har solgt og leveret 8000 biler, hvor en komponent i styretøjet ikke opfylder specifikationerne og derfor potentielt kan være farlige.

Opel fraråder derfor ejerne af Adam- og Corsa-biler leveret siden maj 2014 til at køre i bilerne, før de er blevet tjekket.

- Da Opel altid sætter sine kunder først, og eftersom dette forhold handler om sikkerhed, tager firmaet øjeblikkelig handling, skriver Opel på sin hjemmeside.

- Opel tager kontakt til kunder via adskillige kanaler. Hvis deres bil er berørt, vil kunden også direkte blive kontaktet af Opel, lyder det videre.

I Danmark er der leveret 1042 af de pågældende biler med produktion fra maj, skriver Jyllands-Posten, der har talt med Opel Danmarks pressechef, Erik Morsing.

Han fortæller til avisen, at cirka 100 af bilerne solgt i Danmark ventes at have fejlen.

Opel har opdaget fejlen under en rutinemæssig kvalitetskontrol, men oplyser, at man ikke er bekendt med, at der er sket ulykker relateret hertil.

På Opel Danmarks hjemmeside, opel.dk, er der en udførlig vejledning i, hvordan man finder ud af, om ens bil er berørt.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip