Oprah laver film med Brad Pitt

Hun er efterhånden kvinden, der kan alt. 

Ikke nok med, at hun er en af USAs mest succesfulde talkshowværter, så gør hun sig også som skuespiller i store Hollywood-film. Men det stopper ikke her.

Oprah Winfrey er nemlig blevet hyret som producer på filmen "Selma", som allerede har Brad Pitt i en af producer-stolene. Det skriver The Hollywood Reporter.

"Selma" er et historisk drama som portrætterer borgerrettighedsforkæmperen Martin Luther King Jr., med skuespilleren David Oyelowo, som Oprah Winfrey spillede overfor i "The Butler" fra 2013.

Filmen beskriver de mange march-forsøg fra Selma til Alabamas hovedstad Montgomery i 1965, som blandt andre Martin Luther King Jr. stod i spidsen for, i kampen for flere borgerrettigheder. Samtidig var det en kritisk periode for netop Martin Luther King Jr. 

- Det er et emne som lægger hende (Oprah Winfrey red.) meget nært, siger Ava DuVernay, som er instruktør på "Selma", til The Hollywood Reporter.

Udover Brad Pitt og Oprah Winfrey som producere, er også Christian Colson, som har vundet en Oscar for filmen "Slumdog Millionarie" og Brad Pitts produktionsselskab Plan B, som også står bag filmen "12 Years a Slave", som lige har snuppet to Oscar-nomineringer. 

Newspaq

 

Dagens Gossip