Opsigtsvækkende billeder: Er dette naturlig skønhed?

Den israelske fotograf Ben Hopper er på banen med billedserien "Natural Beauty", som er knipset for at rokke ved den samfundsmæssige hjernevask, som mode- og skønhedsindustrien har bidraget til i årtier, ifølge fotografen. Det skriver huffingtonpost.com.

Gennem flere år har Ben Hopper, som er bosat i London, taget billeder af en bred gruppe kvinder bestående af modeller, skuespillere, designere og venner, der alle er blevet bedt om at lade hårene under armene vokse ud.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller advarer mod solarium: - Jeg har kun få uger tilbage

Billederne sætter fokus på kvinders hår under armene, som med tiden er blevet gjort til noget upassende og pinligt i de fleste lande. Men for fotografen kan armhår og skønhed sagtens gå hånd i hånd.

- Som jeg modnede som person og kunstner, opdagede jeg, at jeg godt kunne lide hår under armene. Jeg synes, at det kan være smukt med hår under armene, siger Ben Hopper, som håber, at billederne vil overraske en masse mennesker, til huffingtonpost.com.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Mens fotografen lavede protest-fotoserien bakkede en model ud af projektet, efter hun havde ladet håret vokset under armene. Synet af busken under armene fik hende til at miste modet.    

Det er Ben Hoppers håb, at billederne vil få folk til at stille spørgsmålstegn ved skønshedsidealer.

Se fotoserien her:

 

Dagens Gossip