Optagelser går helt galt: Felix Smith ude efter voldsomt uheld

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Efter uheldet måtte tv-værten udgår fra optagelserne.

Det er ikke ufarligt at lave underholdende fjernsyn. Dette måtte tv-værten Felix Smith sande, da han deltog i Dplay programmet ‘5. Gear’. Her konkurrerer kendisser i vilde ræs, og det var i forbindelse med optagelser til dette program, at Felix Smith endte med at udgå. Nederst i artiklen kan du se videoen, hvor det går galt.

Læs også

Råt og ærligt: Dansk tv-vært er blevet mor - deler billeder fra fødslen

Her går det galt

Felix Smith er passager på forsædet i bilen, hvor sangeren Malte Ebert sidder bag rattet. Da starten går ræser bilen af sted, og seerne er vidne til at bilen med de to lægger sig forrest i feltet, men de bliver ramt af en anden bil. Det resulterer i, at blien med de to bliver puffet rundt og rammer frontalt ind i barrieren. Herefter ankommer en ambulance til stedet, og ambulanceredderen henvender sig til Felix Smith og spørger, om han er okay. 

“Jeg så lige stjerner,” får han forklaret og uddyber, at han har ondt i hovedet og kvalme, og Jesper Carlsen, der er vært på programmet sammen med Jacob Riising  på programmet, forklarer, at det er forventeligt efter sådan et sammenstød, selvom man måske tænker, at det ikke er så slemt. 

“Det er ligesom at sidde ind i en kirkeklokke. Det siger bare gong,” forklarer han, inden seerne kan se, at Felix Smith udgår af racet. 

Du kan se programmet ‘5. Gear’ her.  

 

Læs også

Mette Frederiksen afslører: Der kommer nye restriktioner

 

 

 

Dagens Gossip