Osbourne-datters bizarre intime gave til far

Skrevet af admin

04/10/2014
Det kan være svært at finde på personlige gaver, men tv-værten Kelly Osbourne tager udfordringen helt bogstaveligt.I anledning af sin 30-års fødselsdag den 27. oktober vil kendisdatteren nemlig få guldbelagt sine to visdomstænder, hvoraf hun vil forære den ene til sin far, musikeren Ozzy Osbourne.- Jeg fik mine visdomstænder trukket ud i 2006, og i anledning af min 30-års fødselsdag vil jeg dyppe dem i guld, så jeg har en til mig selv og en til min far. Det skriver Osbourne-arvingen på sin Instagram-konto, hvor hun deler et billede af sine udtrukne tænder.Med Osbourne-generne i blodet undrer kendisdatteren sig ikke over sin lettere bizarre gavegimmick.- Når alt kommer til alt, er jeg jo bare en Osbourne, skriver hun i et hasttag til billedet.Familien Osbourne medvirkede fra 2002 til 2005 i realityshowet "The Osbournes", der handlede om deres vilde hverdag med adskillige op- og nedture.I dag gør Kelly Osbourne karriere inden for tv-branchen og har gennem flere år været vært på programmet "Fashion Police."Se Kelly Osbournes gaveidé her: http://instagram.com/p/trWJKegb2b/Newspaq

Dagens topnyheder

Det kan være svært at finde på personlige gaver, men tv-værten Kelly Osbourne tager udfordringen helt bogstaveligt.

I anledning af sin 30-års fødselsdag den 27. oktober vil kendisdatteren nemlig få guldbelagt sine to visdomstænder, hvoraf hun vil forære den ene til sin far, musikeren Ozzy Osbourne.

- Jeg fik mine visdomstænder trukket ud i 2006, og i anledning af min 30-års fødselsdag vil jeg dyppe dem i guld, så jeg har en til mig selv og en til min far.

Det skriver Osbourne-arvingen på sin Instagram-konto, hvor hun deler et billede af sine udtrukne tænder.

Med Osbourne-generne i blodet undrer kendisdatteren sig ikke over sin lettere bizarre gavegimmick.

- Når alt kommer til alt, er jeg jo bare en Osbourne, skriver hun i et hasttag til billedet.

Familien Osbourne medvirkede fra 2002 til 2005 i realityshowet "The Osbournes", der handlede om deres vilde hverdag med adskillige op- og nedture.

I dag gør Kelly Osbourne karriere inden for tv-branchen og har gennem flere år været vært på programmet "Fashion Police."

Se Kelly Osbournes gaveidé her: http://instagram.com/p/trWJKegb2b/

Newspaq