Oscar-nomineret: Jeg vil bare gerne drikke

En Oscar-nominering er noget, som de fleste skuespillere drømmer om.

Det gælder også for den 29-årige britte Keira Knightley, der er nomineret i kategorien bedste skuespillerinde for sin birolle i filmen "The Imitation Game".

Alligevel er der små skår i glæden ved netop at være nomineret nu, joker den britiske skuespiller.

- Jeg kan ikke drikke! Jeg er nomineret til en Oscar, og jeg kan ikke drikke til Oscar-uddelingen, sagde Keira Knightley under et besøg hos den amerikanske tv-vært Ellen DeGeneres tirsdag.

- Min læge spurgte, om jeg havde nogle spørgsmål, og jeg var sådan "ja, hvornår kan jeg drikke?". Jeg vil bare have en margarita, sagde en storgrinende Keira Knightley under besøget i det populære talkshow.

Grunden, til at Keira Knightley ikke kan fejre sin nominering med alkohol, er, at hun sammen med sin mand, James Righton, venter parrets første barn. 

Men hendes mand er klar til at påtage sig ansvaret for at få fejret hende på ordentlig manér.

- Jeg spiser for to, og han drikker for to. Det er genialt. Han tror, at fordi jeg ikke drikker gratis champagne, så er han nødt til det, forklarede skuespillerinden til Ellen DeGeneres.

Oscarfesten finder sted 22. februar i Dolby-teatret i Hollywood.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip