Oscar-nomineret skuespiller gifter sig

Det bliver nok en valentinsdag, han aldrig glemmer.

I hvert fald sagde Benedict Cumberbatch og hans kæreste Sophie Hunter lørdag ja til hinanden ved en privat bryllupsceremoni på den engelske ø Isle of Wight sammen med deres familier og tætteste venner.

Det bekræfter en talskvinde for den 38-årige skuespiller overfor nyhedsmediet Newsbeat.

- Det var en magisk dag, siger hun således.

Det nygifte par mødte hinanden i 2009, hvor de begge medvirkede i filmen "Burlesque Fairytales". I november annoncerede parret, at de var forlovede, og nu har de altså giftet sig.

Cumberbatch slog for alvor igennem med sin rolle som Sherlock Holmes i tv-serien "Sherlock", og når Oscaruddelingen løber af stablen den 22. februar kan han hive en af de allermest prestigefyldte priser med hjem.

Den engelske skuespiller er nemlig nomineret i kategorien "Bedste mandlige hovedrolle", idet han spiller matematikeren Alan Turing i filmen "The Imitation Game".

"The Imitation Game" havde dansk premiere den 29. januar, og filmen handler om netop Alan Turing, der anses som opfinderen af computeren, som vi kender den i dag.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip