Oscar-vinder vil droppe skuespillet

Hun er kendt som en af verdens mest berømte skuespillerinder, men meget tyder på, at Angelina Jolie har planer om en anderledes karriere fremover.

Den 39-årige skuespillerinde har for nylig haft premiere på sin seneste præstation som instruktør, krigsdramaet "Unbroken". Og ifølge Jolie selv vil hun fremover fokusere mere på at stå bag kameralinsen frem for foran den. For selv om hun har vundet en Oscar for sit skuespil, tiltaler jobbet hende ikke synderligt.

- Jeg har aldrig nogensinde følt mig behageligt tilpas som skuespiller, og jeg har faktisk aldrig elsket at stå foran kameraet, siger skuespillerinden i et interview med magasinet Du Jour Magazine.

Derfor har hun planer om at kvitte skuespilleriet på sigt, fortæller hun:

- Jeg troede ikke, at jeg kunne finde ud af at instruere, men jeg håber, at jeg kan få en karriere ud af det, fordi det gør mig meget mere glad, lyder meldingen fra Jolie.

"Unbroken" handler om OL-løberen Louis Zamperini, der overlever et flystyrt, men bliver taget til fange af japanerne under Anden Verdenskrig.

Filmen er den tredje, som Jolie instruerer. Hun debuterede i 2007 med dokumentaren "A Place in Time" og stod igen bag kameraet på filmen "In the Land of Blood and Honey" fra 2011.

"Unbroken" får dansk biografpremiere den 8. januar 2015.

Newspaq

 

Dagens Gossip