Ove Pedersen: Har fået mange henvendelser som OB-træner

Skrevet af admin

27/05/2015

Mest læste i dag

Ove Pedersen har allerede fuldført missionen med at redde OB fra nedrykning i Alka Superligaen.

Den rutinerede træner kender dog endnu ikke sin fremtid, når han efter sæsonafslutningen bliver afløst af Kent Nielsen. Men ifølge Ove Pedersen selv er der blevet lagt mærke til hans meritter i det fynske.

- Hvis man kan tale om transfervinduer for trænere, så kan jeg sige, at det har været gavnligt for mig at være i OB, siger den 60-årige veteran.

- Selvom jeg har lavet gode præstationer andre steder, så har der været flest henvendelser på mig, mens jeg har været i OB. Der er så ikke kommet noget konkret ud af det, men det kan der så være andre årsager til.

- Selv da jeg var ved at gøre Esbjerg til dansk mester (i 2004), fik jeg ikke så mange henvendelser som nu. Det er positivt med henvendelser, men det er ikke sikkert, at der kommer noget ud af det, siger Ove Pedersen.

Træneren, der også har været i FC Vestsjælland, AGF, FC Midtjylland og Esbjerg, er ikke så kræsen i forhold til at være i nærheden af prestige og pokaler.

- Jeg har altid været tilfreds med at komme på en god mission, og jeg kigger ikke så meget på, hvilken række det er, siger Ove Pedersen.

Den 30. september sidste år overtog han OB-trænerstolen, der var væltet under Troels Bech efter seks point i ni ligakampe og en pokalexit mod Brønshøj fra den næstbedste række.

Siden har Ove Pedersen stået i spidsen for OB i 22 ligakampe, der har resulteret i 10 sejre, 3 uafgjorte og 9 nederlag.

Med 39 point ligger den fynske fodboldklub placeret som nummer otte i Superligaen, men træneren ønsker ikke at evaluere sæsonen endnu.

- Jeg kan ikke gøre status, for jeg har en målsætning om at komme i top-7. Når vi det, så er det hele godkendt, siger Ove Pedersen.

/ritzau/