Ove Pedersen jagter point med begrænsningens kunst

Lørdag tager Hobro på hjemmebane mod Randers, og det er årets sidste mulighed for nordjyderne til at hente point til den slunkne pointkonto i Alka Superligaen.

Holdet tabte senest med 0-2 i Sønderjyske under ledelse af den nye cheftræner, Ove Pedersen, og han ved udmærket, at niveauet skal højnes, hvis det skal blive til point mod Randers.

- Jeg så flest ting (mod Sønderjyske, red.), som skal forbedres. Men jeg er slet ikke i den grøft, hvor alt er negativt, for der var også noget brugbart, siger Hobro-træneren.

Men forbedringerne til den sidste kamp i efteråret skal ikke komme via en masse ændringer. Tværtimod.

- Min kunst nu er, at jeg skal begrænse mig. Når jeg kommer som ny mand midt i det hele med to kampe tilbage, så skal jeg passe på ikke at lave for mange ændringer. Så jeg skal begrænse mig, og det er jeg meget bekendt med, siger Ove Pedersen.

- Mod Randers handler det om vedligeholdelse. Jeg skal ikke fylde mere på spillerne til den kamp. Det kommer i vinterpausen.

Hobro ligger sidst i Superligaen med ni point, mens Esbjerg på næstsidstepladsen, der samtidig betyder overlevelse i ligaen, har 15 point.

Nordjyderne har altså brug for point for at kunne tage større optimisme med ind i vinterpausen, men det kræver, at spillerne holder højere kvalitet gennem 90 minutter.

- Vi skal gøre de ting, vi forsøgte at gøre nede i Sønderjyske – bare med større kvalitet. Vi startede jo sådan set kampen meget fint, men det holdt desværre kun i 12-13 minutter, siger Ove Pedersen.

Randers indtager inden efterårets sidste runde sjettepladsen i ligaen med 26 point for 17 kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip