Ove Pedersen: Jeg kan ikke sætte en finger på indsatsen

Skrevet af admin

|

29/11/2013

Dagens topnyheder

FC Vestsjælland sad tungt på FC Midtjylland i store dele af kampen, men Ove Pedersen måtte alligevel se sit mandskab indkassere et 0-1 nederlag.

FC Vestsjælland-træneren var trods resultatet tilfreds med holdets indsats.

- Selv i surt vejr spillede vi som om, det var 30 graders varme, så jeg kan ikke sætte en finger på indsatsen. Det var virkelig en super flot indsats, og vi lagde tryk på rækkens nummer et.

- Hvis vi havde scoret på vores chancer, så havde vi vundet. Vi har to mega chancer i anden halvleg, så vi ærgrer os over, vi ikke fik point, siger Ove Pedersen.

Særligt Rasmus Festersen misbrugte en stor chance knap 10 minutter inde i anden halvleg. Træneren ærgrer sig over, at Festersen sparkede hårdt i stedet for at placere sit skud.

Inden FC Vestsjælland meldte sig ind i opgøret, havde FC Midtjylland flere muligheder for at punktere kampen, og Morten "Duncan" Rasmussen burde have scoret i en situation, hvor en Vestsjælland-forsvarer headede ham helt fri.

- Vi manglede afstemning i vores forsvar i begyndelsen. Bozga skulle have taget mere ansvar, så Jonas Thomsen ikke skulle tage så mange dueller, siger Ove Pedersen.

Det kom ikke bag på FC Vestsjællands anfører Henrik Madsen, at oprykkerne formåede at presse førerholdet helt i bund i anden halvleg.

- Jeg er ikke overrasket over, at vi fik presset dem i bund. Det lykkedes vi også med, sidst vi mødte dem.

- Vi manglede 5-10 procent i første halvleg, men det synes jeg absolut, vi fik rettet op på i anden halvleg, som jeg synes, vi sad fuldstændig på, siger Henrik Madsen.

FC Vestsjælland får næste weekend muligheden for at fortsætte de gode spillemæssige takter, når holdet skal møde FC København i Parken.

På papiret ligner det en svær opgave for vestsjællænderne, men Henrik Madsen frygter ikke en lussing.

- Jeg er sikker på, det ikke bliver grimt i Parken. Det så man også sidst, vi var derinde. Der er sket noget med FCK siden, men jeg er ikke nervøs.

- Skulle vi gå ind og tabe, så har det stadig været et fantastisk halvår for os, men vi tror absolut på, vi kan drille FCK, siger han.

/ritzau/