Ove Pedersen: Vi ejede NRGi Park

Skrevet af admin

|

24/11/2013

Dagens topnyheder

Med eftermiddagens 2-2 resultat hentede FC Vestsjælland et fortjent point mod AGF i Aarhus. Oprykkerne skabte kampen igennem mange chancer og kunne med lidt mere skarphed have taget alle tre point.

- I perioder i første halvleg ejede vi jo NRGi Park. Vi skal for eksempel score efter blot 30 sekunder. Vi kommer nok ikke tættere på en udebanesejr, end vi gjorde i dag. Anden halvleg blev desværre ikke lige så god, fortæller cheftræner Ove Pedersen.

- Vi fik masser af plads i kampen, og vi forstod også at bruge den. Men det var en mærkelig kamp, for AGF var faktisk farligst, når vi havde bolden, og de kunne køre kontra på os. Men vi burde have scoret flere mål, siger han.

Rasmus Festersen bragte vestsjællænderne foran på straffespark og Marc Dal Hende scorede til 2-1 i kampens sidste minut. En føring, som Søren Larsen desværre udlignede blot minuttet efter i overtiden. Og det ærgrede straffesparksskytten Festersen.

- Vi havde fortjent bedre, og jeg synes, at vi lider en krank skæbne til sidst. Målt på spil og chancer kunne vi godt have taget alle tre point. Og vi kan jo grave alle klichéerne frem bagefter, det var bare en kold spand vand i hovedet at smide sejren til sidst, siger han.

Også cheftræneren var ked af den sene udligning:

- Med sådan en sen udligning mod sig kan man ikke være tilfreds. Og så er det sådan set ligegyldigt, om det var retfærdigt eller ej. Det er aldrig tilfredsstillende at smide sejren til allersidst, siger Ove Pedersen.

Næste opgør for oprykkerne og mulighed for sejr er på fredag den 29. november, når FC Midtjylland gæster Slagelse.

/ritzau/