Over 100 tip i sagen om overgreb på 10-årig i Refsvindinge

 

Telefonerne hos Fyns Politi kimet konstant hele dagen, hvor mere end 100 borgere har ringet ind med tip i sagen om den 10-årige pige, som i går eftermiddag blev bortført og seksuelt misbrugt i Refsvindinge.

Pige var på vej hjem fra skolefritidsordningen i Refsvindinge på Østfyn, da en mand klokken 15.05 hev hende ind i sin bil. Manden dækkede pigens øjne og forgreb sig på hende, inden han en time senere satte hende af på landevejen tæt ved Longvej.

- Det er hele dagen strømmet ind med henvendelser, som vi er i fuld gang med at undersøge. Og jeg kan sige, at telefonerne stadig gøder. Det er vi meget taknemmelige over, og vi håber meget, at de sammen med vores øvrige efterforskning har være med til at finde gerningsmanden i den her trælse sag, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen.

Politiet mener, at der er tale om samme gerningsmand som for tre uger siden bortført og voldtog en 11-årige pige i Vester Skerninge på Sydfyn.

Hele dagen i dag har politiet arbejdet i Refsvindinge med at sikre spor efter gerningsmanden.

- Vi har været ude med hunde for at søge efter eventuelle spor, og vi har i det hele taget arbejdet med at finde og sikre spor. Vi har også indsendt spor til søgning efter DNA, som vi tror stammer fra gerningsmanden, siger Henrik Justesen.

I sagen fra Vester Skerninge er der sikret spor, som bliver undersøgt for DNA-materiale. Politiet venter svar på disse undersøgelser i løbet af denne uge.

 

 

Dagens Gossip