OVERBLIK: Dem skal Bendtner kæmpe med i Wolfsburg

Nicklas Bendtner er normalt et sikkert valg i angrebet på det danske landshold, når han får spilletid på klubplan.

Det har dog været sparsomt med spilletiden de seneste sæsoner, og derfor jagter Bendtner så mange minutter på banen som muligt i sin nye klub - VfL Wolfsburg. Men danskeren kommer til at kæmpe hårdt for pladsen som frontangriber.

Her er Nicklas Bendtners konkurrenter i Wolfsburg:

* Ivica Olic:

Den snart 35-årige kroat har spillet i mange topklubber gennem karrieren, og han har formået at score mål for dem alle. Han har været i klubber som Dinamo Zagreb, CSKA Moskva, Hamburger SV og Bayern München. Derudover har han spillet 95 landskampe for det kroatiske landshold.

Den 1,82 meter høje angriber kan både spille på pladsen som topangriber og andre offensive placeringer, hvilket kan åbne for en startopstilling med både Bendtner og Olic.

* Bas Dost:

Den hollandske angriber har været to år i Wolfsburg med 42 kampe og 12 mål til følge.

Tidligere har han dog bevist, at han kan lave mange mål, da han tilbage i sæsonen 2011/2012 blev topscorer i den hollandske Æresdivision med 32 mål i 34 kampe for Heerenveen. Derefter hentede Wolfsburg ham til Tyskland.

Dost er en klassisk targetmand, der elsker at lave mål inde i feltet. Han har lidt samme statur som Bendtner, og det må forventes, at han bliver danskerens største konkurrent til en startplads.

* Kevin Scheidhauer:

Den unge Kevin Scheidhauer er et komplet ubeskrevet blad i tysk fodbold. Den 22-årige angriber han endnu ikke spillet en ligakamp for Wolfsburg, og i forrige sæson var han lejet ud til 2. Bundesliga-klubben VfL Bochum med moderat succes.

Bendtner må på forhånd formodes at være foran den unge tysker i kampen om spilletid, selvom Scheidhauer har scoret 27 mål i 68 kampe for Wolfsburgs andethold.

/ritzau/

 

Dagens Gossip