OVERBLIK: Det skete på valgkampens dag 20

Her er et overblik over de vigtigste historier fra valgkampens 20. dag:

* Både Thorning og Løkke lover hjælp til demente

Uanset hvem der rykker ind i Statsministeriet, kan demente og deres pårørende se frem til, at der skal mere fokus på den voksende sygdom. Både rød og blå blok lover, at indsatsen skal forbedres.

* Kriminelle asylansøgere skal straffes hårdere

Asylansøgere, der begår kriminalitet, skal frihedsberøves, indtil de rejser ud af landet. Også selvom der er tale om mindre forseelser. Det foreslår DF og får opbakning fra partierne i blå blok til den hårdere kurs over for kriminelle asylansøgere. Også Socialdemokraterne er klar til at se på forslaget.

* Venstre vil frede fagforeningsfradrag

Blodpenge fra Socialdemokratiet til fagbevægelsen. Sådan lød det fra Venstre, da SR-regeringen fordoblede fradraget for fagforeningskontingenter. Nu freder Venstres næstformand Kristian Jensen dog fradraget, hvis fagforeningerne bringer deres omkostninger ned.

* Mediernes brug af valgstedsmåling vækker debat

Folketingets forretningsudvalg har opfordret medierne til at undlade at bringe valgstedsmålinger, så længe valgstederne er åbne. Nu sadler Danmarks Radio ligesom flere andre medier om og offentliggør først valgstedsmåling efter valgstederne lukker klokken 20.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip