Overfald: Hvem sparkede Jones bevidstløs og halvblind?

Sol Stoffregen

|

22/08/2013

Dagens topnyheder

En glad nat i byen fik en brutal afslutning for 27-årige Jones Sønderholm lørdag morgen, da ukendte overfaldsmænd sprang på ham og sendte ham på sygehuset med alvorlige skader. På Facebook efterlyser Jones Sønderholm folk, der har set eller hørt noget.

Lørdag morgen ved 5-tiden kommer Jones sammen med en ven ud af "Diskotek 80'eren" på Nygade i Silkeborg, som også er hans arbejdsplads, her bliver han mødt af en byge af slag og spark.

- Det første jeg mærker er 3-5 spark i hovedet, og inden jeg fatter, hvad der sker, får jeg også et spark i hovedet. Så bliver det hele sort, og jeg husker ikke mere, før end jeg vågner i ambulancen, fortæller den gule og blå Jones Sønderholm til dagens.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Mens Jones er bevidstløs, har hans vens travlt med at undvige slag fra flere mænd, og først da mændene løber væk, kan vennen ringe til politiet.

Vennen slipper med småskader, hvorimod Jones får hjernerystelse og nedsat syn på det ene øje grundet et usædvanlig hævet øje, der måtte sys med flere sting. 

Spor: Gale mænd på kamera 
Tidligere på aftenen havde Jones og hans ven, som også arbejder på Diskotek 80'eren, været inde på diskoteket og feste. Denne aften havde de begge fri. Men i løbet af aftenen gør de dørmanden opmærksom på, at en gruppe mænd ikke opfører sig ordentlig, det får dørmanden til at smide gruppen ud af diskoteket.

På diskotekets overvågningskamera ses det, at en af mændene går ind på diskoteket igen, lige inden Jones og hans ven går udenfor. Det har givet politiet anledning til at forbinde disse mænd med overfaldet. 

- I går fortalte politiet, at kameraet havde været en stor hjælp, og at de har gode spor at gå efter, siger Jones, der siden overfaldet har haft konstant hovedpine og meget svært ved at sove kombineret med, at han er meget angst og utryg ved mange mennesker og høje lyde.

Politiet leder efter en pige, som ifølge overvågningskameraet har overværet det meste af overfaldet. Informationer om overfaldet kan gives til Politiet i Silkeborg.

SE BILLEDERNE HERUNDER: