Overfaldt småbørnsmor i metroen - nu har han fået sin straf

En 21-årig mand fra Tunesien har i dag fået sin straf for et voldsomt overfald på en småbørnsmor i metroen i Stockholm den 5. januar. 

Kvinden var på vej ned i metroen med sine to små børn, da hun så at tuneseren forsøgte at stjæle fra en ældre kvindes taske. Hun advarede kvinden om tyveriforsøget, men det fik den 21-årige tuneser til at gå amok og slå og spytte på kvinden, der forsøget at beskytte sine børn. 

Da politiet frigav en overvågningsfilm fra overfaldet, blev den 21-årige hurtigt pågrebet, og i dag var han altså i retten, hvor han stod ansigt til ansigt med kvinden han overfaldt. 

- Jeg kender ham. Jeg kender de øjne og det blik. Jeg ved, at det er ham, lød det fra kvinden i retten, ifølge Expressen. 

Tuneseren påstod, at han var blevet udsat for tortulignende forhold, da han blev anholdt. Han skulle angiveligt være blevet klædt helt af i sin celle og nægtet et bad. Derudover skulle en betjent have overfladet ham. 

Derudover forsøgte han at skyde skylden på en anden mand, der angiveligt lignede ham meget. 

- Han ligner mig virkelig meget. Han er tuneser. Han har gjort en masse lyssky ting, sagde den 21-årige til dommeren, der dog ikke lod sig overbevise, skriver Expressen.  

Den 21-årige tuneser blev idømt to måneders fængsel for overfaldet, men han blev frikendt for forsøg på tyveri. 

 

 

Dagens Gossip