Overhørte kvindesnak i bussen: Nu er 15-årig Mads 'direktør'

For nogle måneder siden stod 15-årige Mads Eberhardt fra Odense og ventede på bussen, da han overhørte to kvinder, der stod og snakkede sammen. Det blev starten på teenagerens nystartede iværksættereventyr, Carefoot.dk, hvor han sælger geléplastre, der skal fjerne hård hud på fødderne.

- Jeg fik ideen, da jeg sad ved et busstoppested, hvor jeg overhørte nogle kvinder, der talte om, hvor svært det var at få pæne fødder og samtidig vedligeholde dem. Så tænkte jeg straks på muligheder, siger den unge iværksætter, Mads Eberhardt, til Dagens.dk.

Den spæde idé fik hurtigt luft under vingerne, da Mads Eberhardt nogle uger senere kom i erhvervspraktik i København, hvor han mødte en anden ung iværksætter, 24-årige Mads Lønnberg, der står bag Nøddebazaren.dk.

- Jeg fortalte ham om min idé, og jeg spurgte, om han ville være med. Det ville han heldigvis gerne, og så gik vi lige så stille i gang med at udvikle hjemmesiden, fortæller Mads Eberhardt.

Det er en tilfældighed at det lige blev geleplastre mod hård hud på fødderne, men for Mads Eberhardt er det vigtigt, at hans idé er unik.

- Jeg ville gerne prøve at sælge noget, som andre ikke sælger, for det skulle være unikt, for at der kunne være et marked for min idé, siger han.

Den fynske teenageiværksætters nye hjemmeside åbnede sidste tirsdag, så lige nu går der rigtig mange timer med at få projektet ordentligt i gang. Det koster nogle andre steder, fortæller Mads, der drømmer om at kunne leve af ideen en dag.

- Jeg har stadig tid til skole, det er jo stadig det, der kommer i første række. Men jeg skal finde timerne et sted, så lige nu må jeg ofre det sociale. Det er selvfølgelig trist, men jeg vil virkelig gerne det her, så lige nu må jeg bare ofre den tid, fortæller den nyslåede iværksætter, der bruger omkring 15-20 om ugen på hans nye iværksætterdrøm. 

 

Dagens Gossip