Overvågningskamera fanger butikstyv i bizart øjeblik: Hvor tror du, hun gemmer tv'et?

Det, der virker som helt umuligt for almindelige mennesker, er en smal sag for garvede butikstyve, afslører en overvågningsvideo fra en elektronikbutik i Costa Rica.

Kameraet har fanget en bizar situation i byen Guapiles, hvor en langfingeret kvinde napper et tv ved en butik, uden nogen opdager det. Det skriver The Mirror

Det lokale politi leder efter kvinden, der på få sekunder får tv'et op under sin kjole og går væk fra butikken, som om intet er sket. Ganske vist er den kvindelige tyvs kjole meget vid, men hun ser ikke ud til at være generet af tv'et eller have svært ved at gå. I mens venter hendes kompagnon ved siden af. 

Læs ogsåKlamt flugtforsøg: Butikstyv tog lort fra trussen og gned det i hovedet på vagt

Butikkens personale er chokerede over, hvordan tyveriet fandt sted. 

- Hun gjorde det så hurtigt, ingen af os så noget eller kunne nå at reagere, siger en 25-årig butiksassistent, Jacint Ramirez, og tilføjer:    

- Og efter at have set videoen er det utroligt, at hun tv'et ikke falder ud mellem hendes ben. Hun må være professionel eller have meget tykke lår.

Politiet, som også hæfter sig ved, at det kun tog kvinden 13 sekunder fra start til slut, håber på, at offentliggørelsen af overvågningsvideoen kan få folk til at hjælpe med at identificere tyven.

Se den lynhurtige tv-tyv i aktion her:   

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip