Overvægtig mand død af fald fra stol

Den 35-årige Samuel Cann fra Stone, Staffordshire døde under mystiske omstændigheder i februar. Nu fastlægger en undersøgelse faldet fra en stol som dødsårsagen.

Resultatet af undersøgelsen blev offentliggjort under en høring onsdag, skriver The Mirror.

Samuel Cann, der var pensioneret fabriksarbejder, vejede i omegnen af 254 kilo. I sidste ende skabte overvægten så store komplikationer, at et fald fra en stol kostede ham livet.

Men det var heller ikke fordi, den 35-årige mand passede specielt på sig selv. Det kom også frem under høringen, at han i sine sidste år levede primært af burgere, tærter og friturestegt kød.

Kort efter, Samuel Cann faldt ned fra stolen, blev han kørt til hospitalet. Her døde han seks dage efter. Lægerne vurderede, at årsagen var de skader, han pådrog sig ved faldet.

Hans enke, Jody, forklarede under høringen, at Samuel Cann ikke ønskede hjælp til trods for, at han kunne have været henvist til en fedmeoperation.

- Vi diskuterede ofte, fordi jeg ville ringe efter lægehjælp til ham. Han var bundet til huset, og lægerne måtte komme til os. Men han ville ikke have medicinsk behandling.

Der blev også peget på den 35-åriges mange betændte sår - skabt af overvægten - som en del af dødsårsagen.

 

Dagens Gossip