By overvejer at forbyde hængerøvsbukser

En by i Alabama i USA overvejer at forbyde teenagere at gå i hængerøvsbukser eller korte nederdele.

Byens politikere drøfter muligheden af religiøse årsager. Det skriver Opposing Views.

- Jeg bad en bøn og bad Gud vise mig, hvad jeg bør gøre, og hvilken vej jeg skal gå i forhold til det, siger Frank Goodman, der er medlem af byrådet i Dadeville.

Han stillede forslaget om at forbyde hængerøvsbukser for første gang i august. Siden er det blevet udvidet til også at gælde miniskørter og korte shorts. Det var angiveligt, fordi et andet byrådsmedlem mente, at det var diskriminerende ikke af inkludere nogle beklædningsgenstande til kvinder også.

Læs også: Sendte lortebreve, døde rotter og kinky sex-tilbud i otte år: Nu er lokal stalker fundet

- Grunden til, jeg har taget det her op, er, at jeg mener, at folk fortjener respekt, når de er i det offentlige rum. Jeg synes, den sløsethed er respektløst. Jeg synes, det giver den unge generation et forkert indtryk af, hvad der er sejt, siger Frank Goodman.

Hvis du tænker, at det lyder som et skørt forbud, så tro om igen.

Tre byer i nabostaten Georgia og et sogn i Louisiana har lignende forbud. Her giver det bøder på mellem 25 og 500 dollars - 165 og 3.300 kroner - for at være iført hængerøvsbukser offentligt.

Men selvom andre byer har gjort det, og Frank Goodman holder fast, er alle i Dadeville ikke helt optimistiske omkring et forbud. Nogle uenige borgere har blandt andet lavet en Facebook-side, der protesterer mod forslaget.

Læs også: Hundelufter finder en mærkelig klump på stranden og tager den med hjem - det var en god idé

- Hvad med dans eller rock-musik, skal vi også forbyde det?, lyder en kommentar fra en borger.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip