På et brutalt øjeblik blev 15-årig pige familieløs: Hør hendes rørende tale

I onsdags blev 15-årige Cassidy Stays værste mareridt til virkelighed, da hendes forældre, fire søskende og hende selv blev skudt i deres hjem i Texas i USA. Det skriver Daily Mail.

Som den eneste i familien Stay overlevede Cassidy, som kun blev skudt en gang og spillede død for at narre morderen. Det var Cassidys 33-årige eks-onkel, Ronald Lee Haskell, der gav sig ud for at være et bud og gik indenfor i familiens hus og skød løs.

Læs også: Mirakel-pigen, der slog øjnene op til sin egen begravelse, er død (igen) 

Ronald Lee Haskell ledte angiveligt efter Cassidys mors søster, som han var blevet skilt fra.      

Fredag blev 15-årige Cassidy udskrevet fra hospitalet, og allerede dagen efter stillede den modige teenager sammen med sin bedstefar sig op foran en stor menneskemængde til en mindehøjtidelighed og talte om tragedien, som kostede hendes mor, far og fire søskende i alderen fire til 14 år livet.

Læs også: Mand siger, han ikke tænder på kvindes aldrende krop, men hendes svar er perfekt

Cassidy indledte talen med at sige, at hun var ved at komme sig oven på den brutale oplevelse. Og at hun trøstede sig med, at hendes familie var et godt sted nu.

- Jeg ved, at min mor, far, Bryan, Emily, Becca og Zach er et langt bedre sted, og at jeg vil se dem igen en dag, sagde en rørt Cassidy i talen, som kan ses nederst på siden.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med
 

Ronald Lee Haskell, som blev fanget kort efter massakren, er nu sigtet for overlagt mord. Ifølge morderens forsvar døjer Ronald Lee Haskell med psykiske lidelser, som han ikke havde taget sin medicin mod, da han skød hele familien Stay.

Se Cassidys rørende tale her:   

 

Dagens Gossip