På grund af corona: Her slipper de for at betale husleje

Foto: Kristian Djurhuus / Ritzau Scanpix

Coronavirussen gør intet godt for økonomien i Danmark i øjeblikket, hvor mange virksomheder har det svært. I den anledning har ejendomsfamilien Villemoes valgt at sløjfe huslejen flere steder.

Hele Danmark bløder økonomisk i disse dage, og med udsigten til at nedlukningerne skal vare som minimum til den 13. april, kommer det til at gøre endnu mere ondt på mange.

Det er både på private og virksomheder, der slet ikke har nogen omsætning disse dage, og det er de nødt til, hvis de skal kunne løbe rundt og samtidig også betale deres husleje.

Læs også

Supermarked råber op: Er dette nødvendigt?

Nu får mange virksomheder dog uventet hjælp, og det sker fra Familiens Villemoes, der ejer en hel del ejendomme i Esbjerg.

Peter Villemoes og tvillingesønnerne Chrsitian og Frederik har således valgt at give en stor håndsrækning til mange af de virksomheder, der oplever store økonomiske problemer disse dage.

De har derfor valgt at frasige sig husleje fra flere af deres lejere i den kommende tid, hvor de holder lukket.

Her slipper de for at betale

Ifølge jv.dk, har familien Villemoes kategoriseret deres lejere efter, hvor hårdt de er blevet ramt af regeringens nedlukninger. Det betyder, at det særligt vil være hotel- og restaurationsbranchen samt detailhandel, der får en håndsrækning fra familien.

“Vi er fuldstændig klar over situationens alvor, og vi vil gerne vise vores værd og gøre noget for vores lejere og byen. Vi vurderer, at det er nu, at alle må bidrage med det, de kan, så vi kan få så mange som muligt med ud på den anden side. Vi kan ligeså godt redde det, vi kan, helt, i stedet for at gøre noget halvt,” lyder det fra Christian Villemoes til jv.dk

Den flotte gerning er hverken gået lejerne eller borgmesterens næse forbi. Derfor lyder der også store ord til ejendomsfamilien, der træder til i den svære tid.

“Det er en utrolig flot beslutning af Villemoes, som - er jeg er helt sikker på - er kærkomment hos de forretningsdrivende, der er hårdt presset i denne tid. Det er en superflot gestus,” lyder det fra borgmester Jesper Frost Rasmussen.

Læs også

Pas på: Åben ikke døren for denne kvinde

 

 

Dagens Gossip