Påsejling af bro standser tog over Masnedsund

Togtrafikken mellem Sjælland og Falster blev tirsdag før middag indstillet i cirka halvanden time på grund af en påsejling af Masnedsundbroen.

Det var en coaster, som ramte broen. Efterfølgende lukkede man af sikkerhedsmæssige grunde for togtrafikken, mens vejtrafikken fik lov at fortsætte.

- Der er tale om en meget lille påsejling, og skibet er allerede på vej videre, fortalte vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kort efter påsejlingen.

Ingen personer er kommet til skade i forbindelse med påsejlingen, og ifølge Banedanmark er der kun kommet mindre skrammer på broen, som ikke har nogen sikkerhedsmæssig betydning.

Ifølge politiet havde skibet fået motorstop og påsejlede derefter broen. Skibet er efterfølgende blevet lagt for anker, mens det skal undersøges.

Masnedsundbroen ligger i forlængelse af Storstrømsbroen og forbinder Sjælland med Masnedø, mens Storstrømsbroen forbinder Masnedø med Falster.

I april blev broen også påsejlet og måtte lukkes for togtrafik i tre dage. Dengang var det det britiske fragtskib Karla C, som ramte broen.

DSB indsatte togbusser til at fragte togpassagerer over Masnedsund, mens jernbaneforbindelsen var lukket.

Ved påsejlingen i april viste det sig, at der ikke var nogen skade af betydning på broen. Alligevel måtte togpassagerer over sundet i tre dage fragtes med bus, før Banedanmark var færdige med at undersøge broen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip