Påvirket 21-årige var voldlig i tog ved Slagelse

Politiet fik i nat klokken 2.04 en anmeldelse om, at der var en meget ophidset passager ombord på et tog, som kort efter ville køre til perron på Slagelse Banegård.

En patrulje kørte til stedet og fik via DSB-personalet udpeget en 21-årig mand fra Hvidovre, som stod på perronen. Da politiet rettede henvendelse til den unge mand, satte han i løb, men han blev kort efter indhentet af betjentene og lagt i håndjern for at sikre, at han ikke stak af igen. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Efter afhøringen af vidner blev den 21-årige mand anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen efter at have været ophidset og have sparket på en dør i toget.

Ved visitationen af manden fandt politiet en nødhammer fra toget og nogle piller, som kan være narkotika, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven og for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

Manden blev taget med til Slagelse Politigård til afhøring, da han også var efterlyst til fogedretten.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip