Paderborn til tops efter vanvidsmål: Scorede fra 80 meter

- Jeg anede slet ikke, at jeg kunne skyde så langt.

Sådan lød det fra Paderborns Moritz Stoppelkamp efter lørdagens 2-0-sejr over Hannover 96 i Bundesligaen.

En kamp, hvor Stoppelkamp i overtiden fik fat i bolden lidt uden for eget straffesparkfelt, skød og scorede i den anden ende af banen.

Forhistorien var en 1-0-føring til oprykkerne, hvorfor Hannover satsede alt i overtiden og tog målmanden med frem i en situation, hvor gæsterne havde frispark i venstre side.

Paderborns forsvar fik bolden ud af feltet, hvor den dumpede ned uden for feltet, hvor Stoppelkamp altså sparkede den højt op på Hannovers banehalvdel, hvor den endte med at trille ind i det tomme mål.

Med sejren kravlede Paderborn op på otte point for fire kampe, hvilket er nok til at besætte førstepladsen i Bundesligaen foran Hoffenheim og Bayern München i kraft af en bedre målscore.

Noget af en drømmestart på sæsonen for Paderborn at føre ligaen som oprykker. Noget, der giver selvtillid før næste rundes udekamp mod netop Bayern München.

- Vi ønsker bare at blive ved med at samle point i forsøget på at undgå nedrykning. Nu kan vi tage til München i næste uge med selvtillid, siger Paderborn-træner André Breitenreiter.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip