Paderborn til tops efter vanvidsmål: Scorede fra 80 meter

- Jeg anede slet ikke, at jeg kunne skyde så langt.

Sådan lød det fra Paderborns Moritz Stoppelkamp efter lørdagens 2-0-sejr over Hannover 96 i Bundesligaen.

En kamp, hvor Stoppelkamp i overtiden fik fat i bolden lidt uden for eget straffesparkfelt, skød og scorede i den anden ende af banen.

Forhistorien var en 1-0-føring til oprykkerne, hvorfor Hannover satsede alt i overtiden og tog målmanden med frem i en situation, hvor gæsterne havde frispark i venstre side.

Paderborns forsvar fik bolden ud af feltet, hvor den dumpede ned uden for feltet, hvor Stoppelkamp altså sparkede den højt op på Hannovers banehalvdel, hvor den endte med at trille ind i det tomme mål.

Med sejren kravlede Paderborn op på otte point for fire kampe, hvilket er nok til at besætte førstepladsen i Bundesligaen foran Hoffenheim og Bayern München i kraft af en bedre målscore.

Noget af en drømmestart på sæsonen for Paderborn at føre ligaen som oprykker. Noget, der giver selvtillid før næste rundes udekamp mod netop Bayern München.

- Vi ønsker bare at blive ved med at samle point i forsøget på at undgå nedrykning. Nu kan vi tage til München i næste uge med selvtillid, siger Paderborn-træner André Breitenreiter.

/ritzau/

 

Dagens Gossip