Pædofile deler rejseguides til børnesex

Vestlige mænd, der tager til fattige asiatiske lande for at købe sex med børn, hjælper andre pædofile med guides til, hvor børnene er billigst, og hvor politiet er nemmest at bestikke.

Det skriver tv2.dk.

Tv2.dk er via svensk politis specialenhed mod seksuelle overgreb mod børn kommet i besiddelse af dokumenter, der viser, at de pædofile udvikler deciderede rejsevejledninger.

- Vi har fundet dokumenterne i forbindelse med vores arbejde med at finde svenske statsborgere, der rejser ud for at have sex med børn. Men de findes flere steder på internettet. Der er særlige forummer for pædofile og hemmelige netværk, hvor de bytter billeder, taler med hinanden og anbefaler de bedste steder at tage hen, og hvordan man gør, siger Jörgen Lindeberg, der er kriminalinspektør i den svenske specialenhed under Rikskriminalpolisen, til tv2.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Et af dokumenterne er en rejseguide til det sydlige og sydøstlige Asien, hvor en ukendt pædofil i detaljer fortæller om sine oplevelser i 12 forskellige områder i otte lande:

-Pigerne her er 'veluddannede' og normalt vil de give dig en vidunderlig oplevelse med et smil på læben. Glem ikke at gøre det klart, at du ønsker at gå hele vejen, så du ikke kun ender med et blowjob. De fleste piger er dog klar til at gå hele vejen, skriver han om om et område i Cambodja.

Fordi, politiet nemt kan bestikkes og et to timers samleje med en mindreårig pige kan fås for under 100 danske kroner, er Cambodia blandt mandens favoritdestinationer.

Ifølge guiden handler det dog ikke alene om den rette destination. I sin beskrivelse gives også forskellige råd, som, ifølge den ukendte pædofil, hjælper det sexmisbrugte barn til at få så god en oplevelse som muligt. 

- Jeg har altid chokolade med, som jeg giver dem inden akten, lyder det i rejseguiden, der afsluttes med ordene: God jagt!

 

Dagens Gossip