Palermo fortsætter trænercirkus med ny fyring

Skrevet af admin

15/02/2016

Mest læste i dag

Den italienske fodboldklub Palermo skifter nok en gang ud på trænerposten.

For sjette gang i sæsonen skal spillerne fungere under en ny cheftræner, men denne gang er det dog en gammel kending, da det er Giuseppe Iachini, sæsonens første fyrede træner i klubben, som vender tilbage.

Han afløser Giovanni Bosi, som efter blot én kamp i spidsen for holdet har fået silkesnoren.

Palermo-præsident Maurizio Zamparini er kendt som en mand, der gerne smider trænere på porten, og efter et par rolige år har han igen fundet det grå papir frem på Sicilien.

I november blev Giuseppe Iachini fyret, og han blev afløst af Davide Ballardini - i øvrigt en tidligere træner for klubben.

Ballardini fik sparket efter to måneder, og den seneste måneds tid har været totalt kaos på trænerposten i klubben.

Zamparini ansatte argentineren Guillermo Barros Schelotto, men han havde ikke de nødvendige træneruddannelser, og så satte Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) hælen i.

Det gav en kort periode, hvor Giovanni Tedesco agerede stand-in, mens Schelotto forsøgte at få styr på papireren.

Problemet kunne ikke løses, argentineren stoppede, og i stedet blev reserveholdstræner Giovanni Bosi ansat som styrmand for resten af sæsonen.

I weekenden debuterede han med et nederlag på 1-3 hjemme mod Torino, og så havde Zamparini allerede mistet tålmodigheden med ham.

Bosi blev mandag sat fra bestillingen, og nu er Giuseppe Iachini tilbage på den post, han blev sparket ud fra så sent som i november.

/ritzau/