Paltrow og McCartney nyt makkerpar

Veninderne Gwyneth Paltrow og Stella McCartney arbejder nu også sammen. De har skabt en tøjkollektion, der sendes i handlen under navnet Stella McCartney x Goop - det sidste efter Paltows livsstilshjemmeside Goop.com.

Her kan de nye kreationer købes fra på torsdag den 12. september og kunderne får et bredt sortiment af afslappet tøj at vælge imellem.
Kollektionen består af blazer-jakker, jeans og strikkede jumpsuits.

Paltrow erkender i et interview med branchebladet Women's Wear Daily, at hun selv er kræsen med sit tøj: »Jeg opfatter mig selv som en kvinde, der elsker smukke ting. Jeg er meget klar i min smag og den rolle, jeg ønsker i et partnerskab, er som kurator for en kollektion i stedet for som designer«, siger skuespillerinden og fortsætter: »Jeg kan rette en bazer til, så den bliver den perfekte blazer og bliver helt præcist sådan, som mit ideelle valg skal se ud«.

McCartney er efter eget udsagn blevet den ene halvdel af et perfekt makkerpar. »Jeg beundrer Gwyneth på mange planer og det er en stor del af min designproces. Hendes gejst og indre skønhed såvel som den ydre er en kæmpestor inspirationskilde«, siger den britiske modeskaber.

Den nye kollektion sælges også på StellaMcCartney.com.

Priserne er ret så pebrede. De billigste ting i den nye efterårskollektion koster 795 dollars, cirka 4500 kroner.

 

Dagens Gossip