Pandora skal lave Disney-smykker med Mickey og Minnie

Smykkeselskabet Pandora skal arbejde sammen med Disney. Sammen skal de blandt andet lave Disney-smykker inspireret af Mickey og Minnie Mouse, oplyser Pandora.

Smykkerne bliver i både guld og sølv, og den første bølge af Disney-smykkerne kommer i Pandoras butikker tidligt i november i Canada, Mexico, Puerto Rico, Mellemamerika og Caribien.

Samlet bliver der 25 forskellige designs. Oveni vil der være 16 designs, der vil blive solgt i Disneys forlystelsesparker og forretninger, herunder i Walt Disney World og Disneyland Resorts, oplyser Pandora.

- Vores forbrugere og forretningspartnere har efterspurgt Disney-tema produkter i årevis, og vi er begejstrede for endelig at kunne tilbyde dem et strålende sortiment af charms med både raffinement og lune, siger Scott Burger, direktør for Pandora Americas.

Tiffany Rende, direktør fra Disney Corporate Alliances and Operating Participants, siger, at Disney ser frem til at udnytte de fremtidige muligheder gennem denne alliance med Pandora.

- Ud over at vi præsenterer en ny smykkelinje fra Pandora i detailleddet, som vi ved Pandora fans vil sætte pris på, samarbejder vi også omkring andre produkter og særlige oplevelser for de besøgende i vores forlystelsesparker og ressorts, siger han i en pressemeddelelse.

/ritzau/

 

Dagens Gossip