Panik til dansk fodboldstævne: Hashkager sender fem spillere på hospitalet

Hvem siger nej til et stykke hjemmebag i disse dage?

Nordjyllands Politi fik et opkald lørdag aften kl. 18.30 om, at en person havde fået et ildebefindende, efter at have spiste en kage til et julefodboldstævne på en skole i Nørager, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Kristensen.

Læs også: To-årig barn dør efter at have drukket af sin kop: Forældrene havde gemt metadon i koppen

En ambulnce blev straks sendt af sted til Sortebakkeskolen i Nørager, hvor man havde en ide om, at der var hash eller andre euforiserende stoffer i kagerne. Ca. 10 unge mænd i alderen 25-35 år var på skolen i anledningen stævnet, og i omklædningsrummet spiste de nogle kager, som en af deltagerne havde taget med.

Kort efter fik flere af stævnedeltagerne det dårligt, og yderligere fem ambulancer kørte mod skolen. Alle de forgiftede personer blev bragt til Aalborg Universitets Hospital, hvor de behandles.

Det viste sig senere, at der var euforiserende stoffer i kagerne oplyser Nordjyllands Politi, som har anholdt den 29-årige mand, der har bagt kagerne.

Læs også: Dagens helt: 20-årige Luna genoplivede dame i indkøbescenter

Under en ransagning på den 29-åriges bopæl fandt politiet 300 gram tørret pot og et ulovligt jagtgevær med ammunition, som blev opbevaret forkert.

Den 29-årige bliver sigtet for at have hensat andre personer i en hjælpeløs tilstand og overtrædelse af våbenloven.   

 

Dagens Gossip