Pape vil sænke skat og sanere regler

Bureaukratiet har bredt sig så meget, at koncerner som A.P. Møller, Grundfos, Danfoss og Lego måske ikke havde udviklet sig, hvis de skulle begynde i 2015. Derfor skal offentligt bureaukrati slankes, mens skatten skal sænkes.

Sådan siger De Konservatives leder, Søren Pape Poulsen, ved Folkemødet på Bornholm.

- Derfor skal vi sætte skatter og afgifter ned. Derfor skal vi indføre et regelstop, så virksomhederne blomstrer og kan skabe job, siger Søren Pape Poulsen.

Partiformanden bliver harm, når den politiske debat i valgkampen handler mere om at fordele goder til folk uden arbejde end at respektere hårdtarbejdende, lavtlønnede danskere.

- Respekt for Jannie, der er enlig mor med to børn og arbejder 30 timer om ugen som sosu-assistent. Hun har lidt over 16.000 kroner om måneden efter skat. Det klarer hun sig for, og det er hun stolt over, siger Søren Pape Poulsen.

- Når en kontanthjælpsmodtager i samme situation får 19.000 kroner efter skat, ja så knækker filmen.

Han vil genoprette respekten for hårdt arbejde, "hvor man med sikkerhed får mere ind på bankbogen ved at arbejde end ved at være på kontanthjælp".

Søren Pape Poulsen kræver også respekt for mænd og kvinder i uniform. Der skal gribes hårdt ind for ghettoens ballademagere, som smider sten mod betjente, brandmænd eller ambulancereddere.

De Konservative kræver 800 flere politibetjente, hvis de borgerlige får flertal efter valget.

Samtidig skal samfundet respektere sine udsendte soldater og hjælpe hjemvendte veteraner mest muligt, siger Søren Pape Poulsen.

- Vi skylder vores soldater og andre udsendte, at de aldrig lades i stikken, og vi skylder dem først og fremmest tak, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip