Paprika Steen: Derfor er jeg så sjov

Skuespillerinden Paprika Steen kan oftest ses i sjove og lidt skæve roller.

Men også uden for scenen har den rutinerede skuespillerinde altid en vits klar.

Nu afslører Paprika Steen, hvor humoren kommer fra.

- Jeg tror, det kommer af, at jeg har fem brødre, hvoraf tre af dem er meget ældre end mig. Man skulle derfor være hurtig i replikken. Samtidig er de musikere lige som min far. Musikere sidder i tourbusser halvdelen af deres liv, så de fortæller altid vitser. Det kopierede jeg så bare, fortæller Paprika Steen.

Det var dog først i en sen alder, at det rigtig gik op for den nu 49-årige skuespillerinde, at hun havde humoren med sig.

- Jeg vidste ikke, at jeg var så sjov, før jeg kom på Teaterskolen. Jeg havde selv forestillet mig, at jeg skulle ind og spille tragiske og alvorlige roller, men til årets juleshow, grinede alle folk ad mig. Det fik mig til at tænke: Gud, jeg er sjov. Det kom faktisk bag på mig, fortæller den rutinerede skuespillerinde.

I øjeblikket udfordrer Paprika Steen sine evner på dansegulvet i Vild med dans hver fredag. Også her har programmets tv-seere sandsynligvis trukket på smilebåndet på grund af den rappe filmstjerne.

Men faktisk gør Paprika Steen for det meste brug af sin humor her for at berolige de andre deltagere.

- Der er mange af danserne, der bliver meget nervøse. Jeg får ikke nervøsitet på samme måde, fordi jeg er vant til at stå på en scene. Jeg bruger derfor min humor, så de kan tænke på noget andet, fortæller hun.

Paprika Steen er især kendt for sin rolle i "Den eneste ene", men har også spillet med i film som "Den skaldede frisør", "Superclasico" og "Adams æbler".

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip