Par dræbte eks-lærer og tog selfies med liget

15 dage.

Så lang tid gik der fra britiske Kenneth Chapmans død, til hans lig endelig blev fundet i en lejlighed i udkanten af Manchester, der var rippet for værdigenstande.

I disse dage sidder parret Kirsty Edmondson, 23, og Christopher Sawyers, 35, på anklagebænken for mordet på den tidligere historielærer, skriver Daily Mail.

Læs også: Forgreb sig på lille pige: 12 år senere slog far ham ihjel

Kenneth Chapmans historie er en tragisk en af slagsen. Han var oprindelig soldat, der siden blev historielærer. Men han udviklede en narkoafhængighed, kom i fængsel og mødte først den prostituerede Kirsty Edmondson og siden hendes kæreste.

Ifølge anklageskriftet gik de tre 28. december sidste år hjem til Kenneth Chapman, hvor de tog heroin. Da Chapman blev bevidstløs, gav parret ham angiveligt en dødelig dosis heroin.

Læs også: Morder-par grinede og kyssede da de fik livstidsdom

I de efterfølgende dage levede de side om side med liget i lejligheden. De brugte Chapmans bil, havde sex i hans seng og filmede det og tog selfies med liget.

- I de 15 dage mellem hr. Chapmans død og fundet af hans lig, begyndte de to tiltalte at stjæle, hvad de kunne - hans tv, computer og fra hans bankkonto for at købe varer på svindlende vis. De sendte endda en sms til hans søster, hvor de lod som om, at de var ham, der bad om at låne penge. Dette var hjerteløse og afskyelige handlinger.

- Så forskruede var de, at de tog selfies af dem selv have det sjovt i det selv samme rum som kadaveret. Disse billeder er trofæer - to personer stolte af deres arbejde, siger anklager Tony Cross.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip