Par tabte 170 kilo tilsammen - nu er de blevet gift på hospitalet, hvor de mødtes

Crysta Danaher og Bill Anderson havde hver især taget en stor beslutning om at ændre livet og livsstilen drastisk.

Og det var netop den beslutning, der førte de to mennesker sammen.

Det skriver Detroit Free Press.

LÆS OGSÅ: Smuk video: Lammet mand går til sit bryllup takket være robot-dragt

De mødtes på Michigan-hospitalet 'Henry Ford Wandotte Hospital', kort efter, at de begge havde fået foretaget en fedmeoperation som en del af deres kamp mod alt for mange overflødige kilo.

Hospitalet lægger nemlig lokaler til en støttegruppe for folk, der netop har fået foretaget bariatriske operationer.

I første omgang blev Bill Anderseon og Crysta Danaher gode venner, efer at have mødt hinanden i støttegruppen. Men to år senere - kort efter, at Bill Anderson triumferende var kommet i mål med sit allerførste maraton - friede han til Crysta Danaher.

Hun sagde ja, og parret vidste præcis, hvor ceremonien skulle finde sted: selvfølgelig i det lokale på hospitalet, hvor de mødte hinanden for første gang.

LÆS OGSÅ: Kommende brud løj sig dødelig syg: Brugte donationer og velgørenhed til luksus-bryllup

Siden deres respektive fedmeoperationer har det nu temmelig slanke par tilsammen tabt sig 380 pund - svarende til cirka 172 kilo. Bill Anderson har stået for det meste, eftersom han er gået fra en kampvægt på 208 kilo til sine nuværende 113. Og de to har bestemt ikke tænkt sig at sætte vægttabet på pause endnu.

- Der er ikke et eneste aspekt i mit liv, som dette vægttab ikke har ændret på. Lige fra at blive i stand til at løbe, til at finde kærligheden, siger en lykkelig og nygift Bill Anderseon

 

Dagens Gossip