Paradise-Amalie: Mit liv er ændret for altid

Skrevet af admin

11/03/2016

Dagens topnyheder

Om hun skal være alenemor eller ej, vil den tidligere Paradise Hotel-stjerne Amalie Szigethy ikke ud med, men én ting er helt sikkert: Lige nu fylder graviditeten og tankerne om hendes datter alt.

For ansvaret for den lille, ufødte pige, som hun bærer på, tager hun ganske seriøst.

- Før gik jeg meget i byen og drak, og jeg havde kun sig selv at bekymre sig om. Nu er hun jo ikke født endnu, men jeg er meget taknemmelig for, at jeg har fået chancen for at få hende. Jeg er meget løvemor allerede. Der er ikke nogen, der skal sige noget, så koger jeg over, fortæller Amalie Szighety og uddyber:

- Det er ikke mere sjov og ballade. Det handler om et lille barn og om mit liv, og der er ikke nogen, der skal ødelægge det for mig, for det er noget af det lykkeligste, jeg nogensinde har oplevet, forklarer hun.

Selvom rygterne svirrer om, hvorvidt Paradise-stjernen og faderen til barnet, Mikkel Skelhøj, er kærester eller ej, så vælger Amalie Szigethy at holde fokus på sin datter, og vil således ikke kommentere dem. Til gengæld vil hun gerne fortælle, hvordan hun kan mærke, at hendes liv har ændret sig markant siden, hun fandt ud af, at hun var gravid.

- Man begynder jo at bygge rede, og man forandrer sig meget uden, at man ved det. Man begynder at værdsætte nogle andre ting og nogle andre værdier i livet, og det kan jeg mærke rigtig meget. Det er noget helt andet, jeg godt kan lide at lave nu. Nu fokuserer jeg bare på hende og køber ind til hende. Hele mit liv handler jo bare om hende, siger realitystjernen, der glæder sig over, at hun selv har sin egen mor tæt på.

- Man sætter pris på, at man har en god familie, at man har gode venner omkring sig. Man begynder at prioritere og sortere, siger hun.

/ritzau/FOKUS