Paradise-babe: Vil gøre alt for at vinde

Løgne, partnerbytte og hemmelige aftaler er ofte en del af taktikken på Paradise Hotel.

Gæsterne kæmper om at blive længst på hotellet og til sidst stå som vinderen af både æren og pengepræmien, og ofte tages de beskidte tricks i brug.

Det skræmmer ikke den nye Paradise-deltager Caroline. Hun er klar til at gøre, hvad der skal til for at vinde realityprogrammet.

- Jeg har det fint med at skulle stikke folk i ryggen. Alle kommer til at gøre det. Det er jo et spil, så det har jeg ikke noget problem med. Selvfølgelig er det hårdt, fordi man kommer til at holde af folk, men sådan er det. Jeg kan nok også finde på at lyve meget overfor de andre, og jeg kan godt lide at have folk rundt om min lillefinger, siger hun.

Den 18-årige blondine har ikke de store skrupler, når det kommer til, hvad hun vil vise af sig selv på kameraet.

- Jeg kan finde på at gøre alt for at vinde. Hvis jeg skal have sex med en, så gør jeg også det. Selvfølgelig vil jeg ikke være sammen med hvem som helst, men for mig er sex en helt naturlig ting, så det gør mig ikke noget, griner hun.

Den nye Paradise-babe har længe drømt om at sætte sine ben på luksushotellet, og nu er den drøm gået i opfyldelse. Derfor håber hun også på, at hun tager både titlen og pengene med sig hjem.

- Det er helt ubeskriveligt, og jeg har drømt om det længe. Jeg synes, at jeg passer godt ind med både min personlighed og mit udseende, siger hun.

18-årige Caroline er en del af startcastet i den 12. sæson af Paradise Hotel, der sendes på TV3 fra den 7. marts.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip