Paradisoer dropper drømme om stjernestatus

Realityprogrammer som Paradise Hotel har udklækket flere unge realitystjerner.

Den tidligere paradiso Amalie Szigethy er et af de bedste eksempler på den kendisstatus, der kan vente deltagerne, når de vender tilbage til Danmark.

Flere tidligere deltagere har da heller ikke lagt skjul på deres drømme om at blive realitystjerner, men hvis man skal tro startcastet i den nye sæson af Paradise Hotel, så har de droppet drømmene om stjernestatus.

- Jeg tror ikke, at man bliver kendt på den her måde, jeg tror mere, at man bliver genkendt. Men det er ikke noget, jeg har noget imod eller noget, jeg frygter. Man skal nok lige vende sig til opmærksomheden, og jeg har ikke meldt mig til for at blive kendt, siger Olivia.

Den yngste mandlige deltager i flokken stemmer i. Han har heller ikke tilmeldt sig for at få sit eget tv-program, og faktisk er han ikke så god til at håndtere alt for meget opmærksomhed.

- Mit mål med at deltage er ikke at blive kendt som "Paradise-Kasper" i mange år. Det er da en bonus, at man kommer til at mærke suset, der er i at blive genkendt, men det er bestemt ikke målet. Jeg er glad for opmærksomhed til et vist punkt. Jeg kan godt blive ret genert, men det bliver nok meget sjovt til at starte med, siger Kasper.

Den 18-årige paradiso Caroline afviser også, at hun har checket ind på luksushotellet for blive kendt, men hun afslører, at hun drømmer lidt om at lave mere tv efterfølgende.

- Jeg har ikke meldt mig til for at blive kendt. Det bliver underligt, men sjovt, hvis folk vil have taget billeder og sådan, siger Caroline og fortsætter:

- Tv er måske lidt en drøm for mig. Det kunne da være meget fedt at blive en realitystjerne som Gustav eller Amalie og kunne leve af det, men der skal også meget til, og det er ikke det, jeg går efter. Jeg har da overvejet, om jeg skulle lave en blog for ikke at blive helt glemt, når jeg kommer hjem.

Den nye paradise-pige Tilla er også sikker på, at hun vil omfavne den nyfundne opmærksomhed, når hun kommer tilbage til Danmark, og programmet ruller over skærmen.

- Jeg glæder mig meget til den opmærksomhed, der kommer, når vi er tilbage i Danmark. Jeg har ikke noget imod at blive et kendt ansigt, og jeg tror, at det bliver sjovt. Det er jo en kæmpe del af oplevelsen, når man deltager i et realityprogram, siger hun.

24-årige Tilla har dog ikke tænkt sig at lægge sit hverdagsliv på hylden for en karriere som realitystjerne.

- Jeg vil da ride lidt på bølgen, når jeg kommer hjem, men jeg har også tænkt mig at fortsætte mig liv som altid, siger hun.

Den 12. sæson af Paradise Hotel havde premiere mandag aften.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip