Paraglider alvorligt kvæstet i styrt ved Løkken

Det kan være slipstrømmen fra en redningshelikopter, der mandag eftermiddag var skyld i, at en 53-årig paraglider styrtede 10-15 meter ned, skriver Beredskabets Netavis.

Den 53-årige mand er mandag aften fortsat i kritisk tilstand efter ulykken ved Løkken.

- Manden er 10-15 meter oppe, da han pludselig mister opdriften. Hans skærm klapper sammen, og han falder ned inde over land, sagde vagtchef Heine Hansen fra Nordjyllands Politi tidligere mandag til Ritzau.

Ulykken skete ved 16-tiden ved Lyngbygårdsvej, der ifølge politiet er et yndet sted for paraglidere. Manden, som kommer fra Nordjylland, blev bragt til traumecentret på Aalborg Sygehus Syd, hvor hans tilstand altså stadig er kritisk.

De nærmere omstændigheder ved ulykken er endnu ikke klarlagt, men ifølge beredskabsinfo.dk kan det være slipstrømmen fra en redningshelikopter, der har fjernet mandens opdrift.

- Jeg kan ikke udtale mig om årsagen til ulykken, men det indgår i vores undersøgelser, at den kan skyldes en redningshelikopter, siger Heine Hansen mandag aften.

Søværnets Operative Kommando bekræfter overfor Ritzau, at en redningshelikopter har været på en træningsflyvning i området mandag eftermiddag.

Flyvertaktisk Kommando arbejder nu sammen med Nordjyllands Politi om at fastslå årsagen til ulykken.

/ritzau/

 

Dagens Gossip