Pas på: Dette mande-job falder næsten alle utro kvinder for

Hvis du har en hustru eller kæreste, der har for vane at flirte med andre mænd eller være utro, så skal du  formentlig holde lidt igen med at tage hende med på en afslappende ferie til de varme lande.

En undersøgelse fra utroskabs-datingsitet, Victoria Milan, viser nemlig, at sidespringshungrende kvinder kigger langt efter mænd med afslappede sommerjobs. Helt præcist er 89 % af utro kvinder tiltrukket af  unge mænd, der har sommerjobs, som dækker over bartendere og tjenere (36%), surferinstruktører (19%) og fitness-/yogainstruktører, der befinder sig på kvindernes feriedestination.

Læs også: Tre tegn på din kone vil være dig utro

Og denne flirt sker ofte for næsen af kvindernes partner, indrømmer 74% af kvinderne i undersøgelsen.

Undersøgelsen tager udgangspunkt i 2500 kvindelige medlemmer af Victoria Milan, som er et datingsite for både gifte og personer i parforhold, der ønsker en affære.

Læs også: 6 grunde til, at rigtige mænd ikke er utro

Kun 11% af kvinderne føler, at mændene med sommerjobs er for unge til dem.

De opsigtsvækkende resultater kommer ikke bag på grundlægger og CEO af Victoria Milan, Sigurd Vedal, som tror, at utroskab er det nye sort.

Læs også: Den værste allergi: Forelskede Ida kan ikke tåle sin kæreste

- Vi ved, at utroskab bliver mere og mere accepteret med næsten 75% af utro kvinder, og at næsten 75 % af utro kvinder flirter åbenlyst foran deres faste partner. Men det at have et kærlighedseventyr under en sommerferie med mand og børn på slæb kan være en vanskelig opgave, siger Sigurd Vedal.   

Mens bartendere, tjenere og surferinstruktører er de mest eftertagtede typer, står turguiden, hotelmanageren og massøren i bunden af kvindernes liste.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

 

Dagens Gossip