Pas på: Sms'er kan ødelægge dit forhold

En kvinde i et lykkeligt forhold sender tit sms'er til sin kæreste. Men en mand sender flest sms'er, når han ikke er tilfreds med forholdet. Det viser en undersøgelse lavet af forskere fra Brigham Young University i den amerikanske stat Utah, skriver Salt Lake Tribune.

Læs også: Gåden er løst: Sådan ser du nemt, om en mand er forelsket

Forskerne fulgte 276 personer i seriøse forhold siden 2009. De skulle svare på spørgsmål om, hvor glade de var for deres parforhold, hvor knyttede de var til deres kæreste eller ægtefælle - og hvor mange sms'er de sendte til hinanden.

82 procent af personerne i undersøgelsen sendte deres partner flere sms'er om dagen. Men kvinder, der var tilfredse i deres forhold, sendte mange sms'er, mens de lykkelige mænd ikke havde behov for at sende særlig mange sms'er. Og faktisk følte de sig omklamret, når kæresten sms'ede for meget.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Omvendt skriver kvinder i de mindre lykkelige forhold ikke mange sms'er, mens mænd skriver flest sms'er, når de ikke er tilfredse med forholdet.

- Reaktionen på den skuffelse sker hurtigere ansigt til ansigt. Sms'er er meget snævre, og du ser ikke personen bredde, som du har brug for at se, siger professor Jonathan Sandberg.

Begge køn var dog enige om, at det var godt for forholdet at sende positive sms'er med komplimenter eller kærlighedserklæringer.

 

Dagens Gossip