Pas på sne- og isglatte veje i hele landet

Skrevet af admin

20/03/2013
- Vi melder stadig om sne- og isglatte veje i det meste af landet - særligt i det sydøstlige Jylland, hele Fyn og på det meste af Sjælland, siger vagtchef ved Vejdirektoratet, Brit Osted Nielsen, til bt.dk.Sneryddere og saltvogne har været på arbejde i hele landet, men Vejdirektoratet råder stadig morgentrafikanter til at køre forsigtigt i morgentrafikken.- Man skal altid køre hjemmefra i god tid og sørge for at holde afstand til de forankørende biler, siger vagtchefen.Ifølge Vejdirektoratet er der kl. 7.00 ikke de store kødannelser på vejene, men det forventes senere på morgenen, da bilisterne kører langsommere pga. snevejret.

Mest læste i dag

- Vi melder stadig om sne- og isglatte veje i det meste af landet - særligt i det sydøstlige Jylland, hele Fyn og på det meste af Sjælland, siger vagtchef ved Vejdirektoratet, Brit Osted Nielsen, til bt.dk.

Sneryddere og saltvogne har været på arbejde i hele landet, men Vejdirektoratet råder stadig morgentrafikanter til at køre forsigtigt i morgentrafikken.

- Man skal altid køre hjemmefra i god tid og sørge for at holde afstand til de forankørende biler, siger vagtchefen.

Ifølge Vejdirektoratet er der kl. 7.00 ikke de store kødannelser på vejene, men det forventes senere på morgenen, da bilisterne kører langsommere pga. snevejret.