Pas på: Tyv slår til på banegård - se billederne

Skrevet af Sol Stoffregen

|

27/08/2013

Dagens topnyheder

Et øjebliks uopmærksomhed er alt, hvad det kræver for en tyv at stjæle din pung eller mobiltelefon. Du opdager det formentlig først, når det er for sent, og den langfingrede person er forsvundet.
  
I en konkret sag fra Københavns Hovedbanegård har en opmærksom togpassagerer fået øje på en sovende mand, der bliver udsat for noget, der uhyggelig meget ligner et tyveri.

Søndag morgen står en kvindelig togpassager og hendes familie og venter på en af de mange togperroner på Københavns Hovedbanegård. Pludselig får hun øje på en yngre sortklædt mand, som går rundt om en sovende mand, som sidder på en trappekant et par perroner væk.

I en fart får hun sin mobil frem og begynder at tage billeder af episoden. Inden længe er den sortklædte mand helt henne ved siden af den sovende mand. Først kigger den sortklædte mand sig omkring, og derefter bøjer han sig ned og piller ved den anden mands baglommer.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Udfra billederne at se ligner det, at den sovende mand får gennemrodet sine bukselommer og formentlig stjålet sin pung eller andre ejendele.    

Københavns Politi meddeler, at de ikke har modtaget nogen anmeldelse om et tyveri fra en mand, der mangler indholdet af sine bukselommer, som passer med billederne.

SE BILLEDERNE NEDERST