Passagerer i voldsomt slagsmål på Ryanair-flyvning - vent til du hører den chokerende årsag og du taber kæben

Skrevet af Emil Martesen

12/07/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Folk taber kæben, når de hører den absurde årsag.

Dagens topnyheder

Optagelser fra et Ryanair-fly, der fløj fra Malta til London Stansted, har fanget et øjeblik med kaos, da to passagerer kom i slagsmål om en sædeplacering. 

Episoden har sidenhen rejst et hav af bekymringer blandt passagerer omkring sikkerhed og ordenshåndhævelse ombord på flyet. 

Neil Modwhadia, en passager ombord på flyet den 3. juli, løftede sløret for, at slagsmålet startede, da den ene mandlige passager nægtede at give plads til den anden passager. 

Optagelserne, som blev filmet af en af passagererne, viser tumulten, mens andre forsøger at skille de stridende parter ad. 

Og på optagelsen kan man høre medpassagerer appellere til de slående mænd om at stoppe og advare om konsekvenserne af deres handlinger. 

Stemmerne i baggrunden udtrykker frustration og ærgrelse over situationen. En Ryanair-medarbejder forsøger i samme ombæring, at intervenere og afbryde kampen. 

Det skriver det britiske medie The Mirror

Modwhadia lagde heller ikke skjul på, at hændelsen forårsagede en to timers forsinkelse, hvilket resulterede i øget irritation blandt passagererne. 

Denne episode rejser spørgsmål om, hvorvidt der er behov for stærkere sikkerhedsforanstaltninger og ordenshåndhævelse ombord på flyvninger. 

Ryanair har udsendt en erklæring, hvor de bekræfter, at to passagerer blev forstyrrende før flyets afgang og hævder, at kabinepersonalet håndterede situationen, inden flyet sikkert kunne fortsætte til London Stansted. 

London Stansted Airport og Essex Police har i skrivende stund ikke kommenteret episoden på nuværende tidspunkt.