Patient symptomfri - men forbliver isoleret i Hvidovre

En person, der tirsdag blev testet negativ i den første prøve for ebola, meldes nu symptomfri. Vedkommende forbliver dog i højisolation på Hvidovre Hospital.

- Patienten testede negativ i første prøve og har ikke længere symptomer. Men vi tager ingen chancer, og vi beholder derfor patienten, indtil vi kan være sikre på, at symptomerne ikke vender tilbage, siger vicedirektør på Hvidovre Hospital, Torben Mogensen, i en pressemeddelelse.

- I morgen ser vi på, om patienten fortsat er symptomfri. Hvis symptomerne vender tilbage, vil der blive taget en ekstra blodprøve, siger han.

Ifølge TV2 er personen en medarbejder på tv-stationen, og vedkommende har for nylig været i Vestafrika.

Tirsdag fik vedkommende feber, som er et indledende symptom på den dødelige virus, og derfor blev medarbejderen indlagt til observation.

Det er tredje gang på fem uger, at Hvidovre Hospital har tilset en person, hvor der er mistanke om, at en vedkommende kan være smittet med sygdommen. I de to tidligere tilfælde har der været tale om falsk alarm.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip