Patrice Evra: Har aldrig sagt, Suarez er racist

Juventus' franske forsvarer Patrice Evra forholder sig før lørdagens Champions League-finale til sin fortid med Barcelonas Luis Suarez.

- Jeg ønsker ikke hans undskyldning. Det er lige meget. Han bliver aldrig min bedste ven, men det er ikke noget problem. Når vi skal spille, vil jeg give ham hånden, siger Patrice Evra til ESPN.

- Fortid er fortid. Jeg er stolt af min farve, og jeg vil give ham hånden, som jeg gjorde for Manchester United, når vi spillede mod Liverpool. Min kamp er imod Barcelona. Ikke mod Suarez.

Deres forhistorie er en batalje fra slutningen af 2011, da Evra spillede i Manchester United, mens Suarez spillede i Liverpool.

Her blev Suarez idømt otte spilledages karantæne og en bøde på 350.000 kroner for racistiske udbrud mod Evra i forbindelse med en kamp på Anfield Road.

Bataljen mellem de to spillere betød, at Suarez ikke ville give Evra hånden i et senere møde mellem de to klubber.

- Jeg sagde ikke til FA, at Luis Suarez er en racist som person. Jeg sagde, at han kom med nogle racistiske kommentarer, siger Evra.

Patrice Evra og Luis Suarez forventes at stå over for hinanden igen, når Barcelona og Juventus lørdag aften spiller Champions League-finale i Berlin.

Patrice Evra kan vinde Champions League for anden gang i karrieren, da han i 2008 var med til at vinde titlen i Moskva sammen med Manchester United. For Luis Suarez vil det være første gang, han vinder Champions League, hvis Barcelona besejrer Juventus.

/ritzau/

 

Dagens Gossip