Patrick døde af kræft i januar - nu er hans gravsted blevet røvet

Den 9. januar i år døde Patrick Lehnert af kræft. 

Han var glødende fodboldfan, og hans favorithold i Danmark hed Lyngby BK - en klub han havde et nært forhold til. 

Derfor ramte Patricks død folk i klubben hårdt, og det nære forhold fik for en måneds tid klubben til at stille en fighter-pokal på hans grav, som et minde om forbindelsen mellem Patrick og klubben.

Men nu har tyve stjålet pokalen, hvilket chokerer Patricks venner og folk omkring klubben. 

- Da Patrick havde fødselsdag d. 24 juni satte vi derfor en pokal som DBU giver til kampens fighter i pokalkampe. Vi gav Patrick denne pokal, da han var vores fighter. Derfor betød det noget specielt for os, at kunne give ham denne pokal. Det gør os derfor ondt at se, at den nu under en måned efter den er blevet sat, er blevet stjålet for Patricks gravsted, skriver Michelle Lang, der er marketingkoordinator i Lynby BK på Facebook. 

Og hun håber, at nogen kan have oplysninger om pokalen, så den kan komme tilbage til gravstedet igen. 

- Pokalen hører kun hjemme et sted og det er hos Patti. Hjælp os med at finde gravrøveren, så vi kan få pokalen tilbage til Patti. Jeg kan ikke tilbyde alverden for at hjælpe med at finde røver/pokal, men håber alligevel at i vil hjælpe. Ved hvor meget dette betyder for familien, skriver Michelle Lang på Facebook. 

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

DEL DEL DEL...Gravrøver skal findes!!Kære alle. D. 9 januar 2015 mistede Lyngby Boldklub en stor sjæl, da vi mistede...

Posted by Michelle Lange on 12. juli 2015

 

Dagens Gossip