Patrick Nielsen får ny modstander i comeback-kamp

Patrick Nielsen vil genstarte karrieren, men det bliver alligevel ikke tyskeren Ronny Mittag, der bliver modstanderen i ringen i Albertslund 13. december.

Mittag har meldt afbud, og i stedet har promotor Nisse Sauerland hentet polakken Lukasz Wawrzyczek ind som erstatning.

- Det kan godt være frustrerende, når en modstander trækker sig. Men der er heldigvis ikke den helt store forskel på de to, så jeg ser det ikke som det store problem, siger Patrick Nielsen i en pressemeddelelse fra Team Sauerland.

- Lukaskz er en erfaren bokser med en fornuftig rekordliste, men stadig en fyr jeg skal slå for at vise, at jeg er tilbage. Uanset hvem, der skal i ringen mod mig, så bliver det ikke sjovt for modstanderen med den form, jeg er i. Jeg er sulten efter at slutte året af med stil, siger Nielsen.

Patrick Nielsens karriere blev slået noget ud af kurs af nederlaget til russeren Dmitry Chudinov i juni, og danskeren jagter oprejsning ovenpå den megen kritik, han har fået i kølvandet på den dårlige indsats.

Modstanderen, Lukasz Wawrzyczek, kommer til Danmark med en rekordliste på 20 sejre og tre nederlag i 25 kampe.

- Wawrzyczek er en hård modstander, som vil gøre alt for at gøre livet svært for Patrick. Patrick bliver nødt til at møde op 100 procent forberedt og 100 procent fokuseret. Dette er ikke en kamp, Patrick har råd til at tabe, understreger Nisse Sauerland.

Nordic Fight Night-stævnet bliver afviklet i Musikteatret i Albertslund, hvor også Patrick Nielsens lillebror, Micki, skal i aktion.

/ritzau/

 

Dagens Gossip