Patrick Nielsen inden titelkamp: Folk vil buhe af mig

22 sejre ud af lige så mange mulige har bokseren Patrick Nielsen i ryggen, når han på søndag bokser om WBA's interim-titel i mellemvægt.

Men de fleste af sejrene er hentet i trygge, hjemlige omgivelser. Tre kampe er bokset i Tyskland, men kampen i Mytishchi Arena i Moskva er med afstand den mest alvorlige test på udebane i karrieren.

Det forbereder 23-årige Nielsen sig på.

- Jeg psyker mig selvfølgelig mentalt op til at gå ind i en arena, hvor folk vil buhe af mig som sindssyge. Men det er heldigvis ikke dem, jeg skal slås imod. Det er stadigvæk en mod en oppe i ringen, og der vil jeg være den bedste, lyder det fra Patrick Nielsen med en boksers vanlige selvsikkerhed.

Modstanderen er Dmitry Chudinov, som har vundet 12 af karrierens 14 kampe - heraf otte på knockout. De to øvrige kampe er endt uafgjort, og russeren har altså heller ikke lidt nederlag i sin professionelle karriere.

- Jeg føler mig mentalt klar, og fysisk går alt efter planen. Jeg får virkelig hård sparring af nogle fyre, der er kommet for at tæve mig. Chudinov vil formentlig også være lige i fjæset på mig fra start, men det vil jeg være forberedt på. - Jeg ser det som en meget lige kamp, men generelt føler jeg, at jeg er en bedre bokser. Jeg har en plan for, hvordan jeg vinder. Jeg vil dog ikke røbe noget som helst om min taktik. Ingenting må komme i vejen for min drøm, siger Patrick Nielsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip